Stickers voor multifunctioneel gebruik

Zorg ervoor dat bij het plakken van deze stickers de ondergrond op kamertemperatuur, schoon, droog, vlak, stof- en vetvrij is.  Vermijd huidcontact met de lijmlaag. De sticker zal hierdoor minder goed hechten. Wrijf de sticker goed aan en zorg voor zo min mogelijk luchtbellen. Probeer de sticker niet los te trekken om te testen of deze goed vastzit. Elke beschadiging zal een negatief effect hebben op de kleefkracht.

Stickers voor textiel

Plak deze stickers op het wasvoorschrift of kledinglabel en wrijf deze goed aan. Op een pluizige stof als een knuffel  zal deze sticker ook goed hechten. Vermijd huidcontact met de lijmlaag. Wrijf de sticker goed aan. Probeer de sticker niet los te trekken om te testen of deze goed vastzit. Elke beschadiging zal een negatief effect hebben op de kleefkracht. Optimale hechting na ongeveer 8 uur en na 24 uur wasmachineveilig (tot 60°C) en drogerbestendig . De temperatuur van de droger zal de hechting bevorderen (mits de kleding of knuffel drogerbestendig is). Door het toevoegen van wasverzachter, wolwasmiddel of vlekkenmiddel aan de was kunnen de stickers loslaten.

Waarschuwing

Let goed op bij het toepassen van stickers op items die gebruikt worden door kinderen! Controleer de stickers regelmatig en vervang deze indien nodig. Gebruik de stickers in ieder geval niet voor items die door kinderen onder de drie jaar gebruikt worden.

TriqQR … wat heb jij te verliezen?

 

Laat TriqQR je helpen om je verloren spullen terug te vinden!